Egilea: Arantza Lorenzo Zubillaga Argazkiak: Gourmet Image Argitaletxea: Ttarttalo, 2012 Orrialde kopurua: 168 ISBN: 978-84-9843-365-4 Ezaugarriak: Dieta mediterraneoa du oinarritzat eta elikaduraren bidez, oreka eta osasuna lortzea helburu. Horretarako, Arantza Lorenzo nutrizionistak errezeta eta aholku mordoxka eskaintzen ditu, beti ere, sukaldaritza goxo eta zaporetsu bat bultzatu nahian. Sarreretatik hasita, azkenburukoetaraino, barazkiak, lekaleak, haragiak, arrainak eta abar luzea eskaintzen ditu. Betiko zein egungo errezetak, modu errazean azalduta, sukaldean hasi berri direnentzat edo hasi nahi dutenentzat.
Webgune honek cookieak erabiltzen ditu, propioak zein hirugarrenenak. Hautatu nabigatzeko nahiago duzun cookie aukera. Guztiz desaktibatzea ere hauta dezakezu. Cookie batzuk blokeatu nahi badituzu, egin klik "konfigurazioa" aukeran. "Onartzen dut" botoia sakatuz gero, aipatutako cookieak eta gure cookie politika onartzen duzula adierazten ari zara. Sakatu Irakurri gehiago lotura informazio gehiago lortzeko.